btt

Wat is BitTorrent?

Bitcoins

Het BitTorrent-token is aan het grote publiek geïntroduceerd als een open source-protocol waarmee iedereen zijn eigen aangepaste tokens kan maken die kunnen worden gebruikt om bezoekers en abonnees van een website te belonen. BitTorrent bestaat al een tijdje, maar het was pas onlangs dat het protocol in het publieke domein werd vrijgegeven. Dit krachtige protocol zorgt voor totale controle over een netwerk, evenals volledige privacy en integriteit van alle transacties op het netwerk.

Het BitTorrent-protocol is gebaseerd op de Bit Torrent-software, die wordt gebruikt in combinatie met de Shapefile-software. Shapefile is een stukje software waarmee gebruikers gemakkelijk Bit-torrent-bestanden kunnen maken. BitTorrent zelf is een protocol dat zowel als applicatie als als service bovenop Shapefile kan worden gebruikt. Dit betekent dat er een volledig evenwicht is tussen bandbreedte en opslag die beschikbaar is op het BitTorrent-netwerk.

Er zijn twee verschillende manieren waarop BitTorrent-tokens kunnen worden uitgegeven. Ten eerste kunnen serviceaanvragers tokens aanvragen voor specifieke bestandstypen.

Wanneer een service een token aanvraagt, wordt er met een aantal factoren rekening gehouden voordat wordt bepaald welke bestanden geschikt zijn voor een bepaald token. Als een gebruiker bijvoorbeeld wat muziek wil aanschaffen, maar niet wil betalen voor een maandelijks abonnement, kan de gebruiker in plaats daarvan gewoon een BitTorrent-token aanvragen.

Ten tweede kan het BitTorrent-token ook als investering worden gebruikt. Er zijn een aantal bedrijven die investeringsmogelijkheden bieden op basis van het aantal tokens dat een gebruiker heeft. Hoe meer tokens een gebruiker heeft, hoe hoger zijn verdienpotentieel.

De sleutel tot het zijn van een investeringsmogelijkheid ligt in hoe BitTorrent werkt. Zodra een gebruiker een token aanvraagt, zijn er een aantal factoren die een rol spelen bij het bepalen van het aantal tokens dat wordt geproduceerd en hoe snel ze worden verspreid. Een gebruiker kan bijvoorbeeld beslissen tot hoeveel bandbreedte hij toegang wil hebben en hoeveel downloads hij in totaal wil uitvoeren gedurende een bepaalde periode. Die twee factoren worden vervolgens gecombineerd met een generator voor willekeurige getallen en een snelheid die BitTorrent-clients zelf kiezen, waarna al deze factoren worden gecombineerd in een BitTorrent-portemonnee, die zo is geprogrammeerd dat elke klant een andere BitTorrent-portemonnee kiest op basis van hun eigen BitTorrent-activiteit.

De Bit Torrent-client zal zijn gedecentraliseerde airdrop-systeem gebruiken om te beslissen tegen welke snelheid BitTorrent-tokens worden uitgegeven. Dit systeem wordt gebruikt om gebruikers te helpen websites te vinden door een trefwoord in te voeren. Elke website die op een gebruikerslijst met resultaten verschijnt, krijgt een bepaalde vergoeding toegewezen. Deze vergoeding wordt bepaald door het totale aanbod van BitTorrent-tokens dat is uitgegeven aan alle websites die op de lijst voorkomen. Dit proces gaat door totdat de deadline voor airdrop is gehaald, waarna een gedecentraliseerd airdrop-systeem zal bepalen welke websites aan hun airdrop-verplichting hebben voldaan en een extra token aan de gebruiker voor die site zal uitgeven.

Klik hier voor meer informatie hier Bitcoin Meester