Ford Raptor

De nieuwe Ford F150

Auto

 Voor FORD’s full-size pick-up truckmarkt, blijft de Ford F150 een firma Favoriet. Ondanks de leeftijd (en het algemene gebrek aan vermogen) bevrijdt de FORD F150 nog steeds een aanzienlijk marktaandeel in de truckindustrie. Terwijl andere truckers in de sedate zijn gezogen, is goedgekeurde sedans die Ford in de afgelopen jaren zijn uitgezonden, de F150 heeft zijn eigen en zijn sterke duurzaamheid en betrouwbaarheid hebben het een firma Favoriet onder truckers gehouden. Met een transmissie voor alle wielaandrijving is de FORD F150 uniek omdat het de enige truck van het type is om een standaard off-road-modus aan te bieden. Als u een Ford-truck wilt met alle kracht die u aankan, zonder het hoge prijskaartje, is de FORD F150 voor u.

De Ford F150 heeft een dubbele wielbasis, die het een off-road-mogelijkheden geeft die niet op veel andere vrachtwagens worden gevonden. De truck heeft een aluminiumbed dat wordt ondersteund door aluminium framing. De Ford F150 biedt een taxi die geschikt is voor zes volwassenen, inclusief een chauffeur. Ondanks de grootte heeft de Ford F150 krachtige hantering en veel kracht erachter. Dit betekent dat wanneer u uw vrachtwagen op de open weg neemt, u kunt cruisen op snelwegsnelheden die de banden van andere grotere vrachtwagens zouden smelten.

De FORD F150 heeft een volledig wielaandrijving, die typerend is voor duurdere full-size pickups. De Ford F150 heeft ook een stalen bed met hoogwaardige stutten. Het wordt ook compleet geleverd met hoogwaardige assen en transmissies en een vrachtwagenlichaam met grote bumpers voor voor- en achterzijde. De FORD F150 is verkrijgbaar als een enkele of tweedeurswagen en wordt standaard geleverd met een handmatige of automatische transmissie. Een van de meest opvallende verschillen tussen de FORD F150 en de oudere FORD F150S is de aanwezigheid van een pop-top. Dit is een aluminium behuizing die snel en gemakkelijk losmaakt van het vrachtwagenbed en kan snel en gemakkelijk op de achterkant van een andere vrachtwagen worden bevestigd.

Het nieuwe Ford F150-model is gebouwd op de nieuwe F-serie van de Ford Motor Company, die een lagere brandstofverbruiksbeoordeling hebben in vergelijking met de oudere versies van de FORD-pick-up trucks. Ford is op verschillende manieren verbeterd op de rating van brandstofverbruik van zijn modellen, inclusief het gebruik van nieuwe technologieën zoals superchargers. De nieuwe Ford F150 bevat verschillende nieuwe technologieën om zijn verbrandingsmotor efficiënter te maken, zoals de timing van de variabele klep en een dubbele uitlaat.

Ford heeft ook zijn vrachtwagenopstelling verbeterd met de introductie van de nieuwe FORD F150-modeljaar V8-motor. De Ford F150 komt als een enkel model, maar ook als een reeks van twee of vier, afhankelijk van welke truck je kiest. Naast de nieuwe FORD F150-motor, biedt het Modeljaar V8 van FORD F150 ook de standaard benzine-v6 en een nieuwe turbo-benzine-direct injecties (TDI) diesel (TDI) Diesel die FORD-claims is tot veertig procent krachtiger dan de uitgaande dieselmotoren. De Ford F150 is geprijsd tussen zevenhonderd achthonderd dollar, afhankelijk van de gekozen opties.

De Ford F150 biedt een standaard bandenspakket dat alle noodzakelijke accessoires en onderwagencomponenten omvat die nodig zijn voor off-road gebruik. U kunt kiezen uit een Knuckle-bar of een aftermarket-knokkelbar voor een aangepast uiterlijk. De FORD F150 biedt standaardcomponenten op de weg, zoals schokken en stutten, hoewel u kunt upgraden naar hoogwaardige ophangonderdelen, waardoor de FORD F150 nog meer geschikt is voor gebruik. Er zijn een aantal verschillende fabrikanten van FORD F150-banden, en elk biedt elk een ander niveau van grondklaring, tractiecontrole en formaatbanden voor de FORD F150.

Kijk voor meer informatie op vanleersum.nl