Tips voor het kopen van een boxspring

gezondheid

boxspring

Tips voor het kopen van een boxspring

Een boxspring is een bedbodem die bedekt is met een stoffen frame en veren bevat. Het wordt op een metalen of houten bedframe geplaatst en dient als beugel. Divanbedden, die in het VK heel gebruikelijk zijn, hebben vaak zwenkwielen om de basis gemakkelijker te kunnen verplaatsen. Het wordt ook wel een divanbed genoemd. Er zijn verschillende soorten boxsprings verkrijgbaar.

Het meest voorkomende type matras is een boxspring, een dunne, verende structuur die op een fundering rust Boxsprings Matrassen Beddengoed | Las-lunas Nederland. Bij aanschaf van een binnenveringsmatras is een boxspring niet nodig. Er zijn verschillende soorten boxsprings. Kies er een die past bij uw behoeften. De beste optie is degene die de juiste ondersteuning biedt voor uw rug en heupen. Er zijn ook een paar opties voor een platformbed.

Er zijn twee soorten boxsprings verkrijgbaar. U kunt een standaard boxspring kopen, of een biologische of hypoallergene boxspring. Een traditionele heeft een houten basis. Het andere type wordt gemaakt van metaaldraad, dat flexibeler is. Als je gewrichtspijn hebt, wil je misschien een biologische of hypoallergene boxspring kopen. Als je ouder bent en liever een modernere look hebt, kun je een platformbed overwegen.

Klik door naar de website: Las-lunas