Tips om verkeersregelaar te worden

Dienstverlening

Tips om verkeersregelaar te worden

Verkeersregelaars worden ingehuurd door lokale autoriteiten om de verkeersregels te handhaven. Ze geven parkeerbonnen uit, verwijderen foutgeparkeerde auto's en inspecteren parkeermeters. Ze kunnen ook zorgen voor het slepen van voertuigen. Ze kunnen ook problemen melden met parkeermeters, wegmarkeringen of borden. Ze werken volgens een roostersysteem en werken doorgaans 26 dagen per maand. Sommige brengen de weekenden of avonden door. Dit kan een stressvolle baan zijn, maar ze kunnen het publiek waardevol advies en informatie geven over verkeerswetten.

In tegenstelling tot andere banen werken verkeersregelaars met het publiek en behandelen ze verkeersovertredingen. Hun functieomschrijving is breed en ze kunnen op verschillende locaties werken. Meestal werken ze in een landelijk gebied waar veel te hard wordt gereden en andere problemen met de verkeersveiligheid te maken hebben. In steden en dorpen kunnen verkeersregelaars echter worden aangesteld om te werken in gebieden met een hoge criminaliteit. Als je geïnteresseerd bent in een carrière als verkeersregelaar, neem dan contact op met de lokale overheid om te zien wat de huidige vacatures zijn.

Hoewel er geen vast minimumloon is, is het salaris van verkeersregelaars in westerse staten relatief hoog. In Californië, Washington, Nevada en Oregon verdienen verkeersregelaars een gemiddeld salaris van $ 46.610. Het District of Columbia heeft het hoogste gemiddelde salaris van $ 44.210 per jaar. Daarentegen verdienen verkeersagenten in West Virginia het laagste gemiddelde salaris, slechts $ 24.580 per jaar. Als je erover denkt om verkeersregelaar te worden, volgen hier enkele tips.

Voor meer informatie zie: Verkeerservicezuidholland.nl