Pasta saus

Pasta droog genoeg om te eten?

General

Pasta dry, ook wel bekend als geen pasta, is voedsel dat zonder bloem wordt gemaakt.

Pasta is een soort voedsel dat gewoonlijk wordt gemaakt van ongezuurd deeg van tarwebloem gemengd met vloeistof of eieren, vervolgens tot dunne vellen of andere vormen gevormd en vervolgens gebakken of gekookt. Het wordt vaak alleen of met andere ingrediënten geserveerd. In de Verenigde Staten is Rigatoni de meest populaire pastasoort, die is gemaakt van boekweitmeel en een beetje zout of kruiden.

Het drogen van pasta kan erg vervelend zijn. Ten eerste moet je de noedels koken vlak voordat je ze gaat serveren. Ten tweede, terwijl je de noedels kookt vlak voordat je ze opdient, wil je er zeker van zijn dat ze precies goed gaar worden. Hier zijn enkele tips om verse pasta de eerste keer droog te maken en er nog steeds uit te zien als het diner van de volgende dag.

De meeste mensen maken hun noedels met volkorenmeel of griesmeel van griesmeel. Dit is prima als je je noedels vers maakt en ervoor zorgt dat ze er lekker luchtig uit komen. Als dit niet het geval is, kunt u altijd gewoon bloem voor alle doeleinden op vrijwel dezelfde manier gebruiken. U hoeft alleen de noedels te koken en overtollig water weg te laten lopen. Als je de noedels zowel met pastazetmeel als met water kookt, zal het resultaat erg dik en vol water zijn.

Pasta dry wordt vaak afgewerkt met een pastaroller, dit is een metalen paal met aan één uiteinde een rolbeugel.

Je legt gewoon je deeg op de pastaroller, draait het een of twee keer om om het met de bloem te bedekken en rolt het dan om om ook de andere kant te bedekken. De dikkere en grotere stukken deeg moeten eerst in strakke ballen worden gerold, vervolgens worden omgedraaid en afgeplat zodat ze dezelfde grootte hebben als ze klaar zijn. Hierna kunnen de kleinere stukjes worden uitgerold en met de hand op hun plaats worden gekneed. Onthoud dat de sleutel hier is om het rolproces gelijkmatig te houden, want als het deeg begint te drogen, zult u merken dat het erg moeilijk is om een gladde deegbal te maken.

Wat betreft het maken van pasta droog genoeg om te eten, is dit onderdeel relatief eenvoudig. Voeg gewoon ongeveer vijf centimeter water toe aan de mix (afhankelijk van het merk dat je koopt), meng het heel goed en plak het in je vormen. Deze mallen kunnen worden gemaakt van aluminiumfolie, vetvrij papier of zelfs noppenfolie. Zorg ervoor dat de container luchtdicht blijft en dat hij luchtdicht genoeg is om te voorkomen dat het mengsel aan de zijkanten blijft plakken.

Zodra je pasta droog genoeg is om te eten, wil je misschien je noedels maken en ze zoals gewoonlijk bakken. Je kunt ze altijd in de oven doen of ze direct in kokend water koken als je ze extra knapperig wilt krijgen. Als je ze echter meteen eet, raad ik je aan ze in een plastic zak met ritssluiting te steken en ze maximaal een week in de koelkast te bewaren, zodat je er gemakkelijk bij kunt als je pasta moet bakken voor het avondeten.

Probeer deze website: novusventus.shop