palmblad soepbord

Palmblad soepbord – gezonde en milieuvriendelijke schotel

Disposables

Soepborden van palmblad, 23 cm in diameter, voor salade, pasta en meer, milieubewust, biologisch afbreekbaar. De milieuvriendelijke en mooie wegwerpborden van palmblad zijn een absolute knaller bij elke gelegenheid.

Elk bord van palmblad of soepbord wordt uit een palm van een palmboom geperst.

Plastic en andere synthetische materialen zijn niet milieuvriendelijk omdat ze niet uiteenvallen en ze de neiging hebben om chemicaliën in onze watervoorziening te lekken. Dit is geen groot probleem, aangezien we al weten dat ze chemicaliën bevatten om ze te bewaren, maar we hoeven niet het volledige verhaal te weten.

Het Palm soepbord is een uitstekend alternatief voor het traditionele pastagerecht. Het gerecht is eenvoudig en gemakkelijk te bereiden, maar toch erg lekker. Het gerecht wordt bereid met groentebouillon en u voegt eenvoudig pasta, groenten en eventuele smaakmakers toe.

Het gerecht wordt het best geserveerd met een salade, ofwel bereid met verse groenten, of een verscheidenheid aan vers fruit, en je kunt ook een combinatie van pasta en salade gebruiken om een ​​Italiaanse groentesalade te maken. Het gerecht is gemakkelijk te maken met een beetje vindingrijkheid en creativiteit, en het is ook een geweldig aperitief. Dus als je op zoek bent naar een goedkope, gezonde, biologische en niet-giftige dineroptie, dan is het Palm Leaf-soepbord precies wat je nodig hebt!

Dit soepbord is niet alleen een heerlijke manier om van soep te genieten, maar het is ook een mooi item om je huis mee te decoreren. U kunt er een paar in uw keuken gebruiken, of een groot aantal gebruiken om de woonkamer of familiekamer te versieren, of u kunt er meerdere tegelijk kopen en ze als middelpunt op uw eettafel gebruiken.

https://www.organicwareshop.nl