JH Paintbrushes – Een revolutie in de schilderswereld

All

JH Paintbrushes – Een revolutie in de schilderswereld

De nieuwste multitasking-tools, het JH Marine Vibrating Tie-Down System, biedt een unieke nieuwe draai aan een beproefde bindmethode. Het nieuwe JH Vibrating Tie Down-systeem is een revolutionair concept dat de sterkte van standaard tie-downs combineert met de duurzaamheid en sterkte van nylon van marinekwaliteit. Met behulp van JH's revolutionaire "Hydridescent Core" constructie, zijn de sjorringen gemaakt van sterker nylon dat meer sterkte aan de ring toevoegt, terwijl de ring kleiner wordt, waardoor deze effectiever is bij het binden van zware lijnen. De innovatieve "Water Resistant"-functie betekent dat de spanbanden met water kunnen worden gebruikt zonder het nylon te beschadigen, een functie die niet beschikbaar is bij veel andere soorten trolleys.

kjh

De nieuwe JH Pencil Brushing Set is ideaal om je detaillering naar een hoger niveau te tillen test1235. De JH-potloodsets zijn ideaal voor zowel schetsen als het maken van heel zacht, gearceerd schuim op natte verfonderwerpen. De JH-potloodsets bevatten het populaire JH Softail-potlood, JH Mediumail-potlood, JH Hardail-potlood en een set van twee coördinerende slijpstenen. De softbal- en mediumail-potloden zijn speciaal ontworpen voor bloeden en schaduwen. De slijpsteen is uitermate geschikt voor het creëren van zeer zachte lijnen en gedefinieerde highlights op geverfde oppervlakken.

De 25-delige JH-penselenset is een andere manier waarop JH een revolutie teweegbrengt in de manier waarop kunstenaars hun werk doen. Met behulp van een enkele vatborstel is elk van de borstels gekalibreerd om met evenveel gemak op zowel acrylverf als olieverf te werken. Dit maakt schilderen met de KJH-penselen gemakkelijk bij het werken met beide soorten medium. De borstelharen op de KJH-borstels zijn ook ontworpen om de artiesten een soepelere en comfortabelere werkervaring te geven.

Link naar de website: http://jh