travelers notebook

Accessoires Voor Uw Midori Notebook

Schrijven

De Midori Reizigers Notebook (MNB) is legendarisch, maar voor de niet-ingewijden, zeer intimiderend. Deel drie van deze serie ontdek het grote aanbod van accessoires, onderdelen van de notebook en bijvullen van verbruiksartikelen beschikbaar voor dit fantastische model. Op het meest basale, de MNB is een duidelijke leer bedekt notebook met een onzichtbare, elastische band aan de voorzijde en veilig notebooks in een thread voor het markeren van uw pagina ‘ s (later meer daarover), een zelfklevende strip om te koppelen aan de laptop en een binnenzak waar uw creditcard is veilig weggestopt.

 

Sommige MNB ‘ s zijn ontworpen om te worden gebruikt als hun eigen accessoires en sommige zijn bedoeld om te worden opgevouwen en in een kleine draagtas. Sommige hebben ingebouwde CD-doosjes. De MNB ‘ s-accessoires lopen sterk uiteen, maar over het algemeen zijn ze makkelijk te vinden, vrij goedkoop en erg handig voor reizigers, studenten, of mensen die reizen met een grote laptop. Er zijn veel van hen!

 

De MNB is vooral populair geworden onder studenten, zakelijke professionals en mensen die gewoon een notebook willen. Ze passen comfortabel in een handbagage en als ze niet worden gebruikt, kunnen ze in een tas worden weggegooid. Het formaat van de MNB is perfect voor een student die aan zijn of haar huiswerk in de bibliotheek moet werken, maar toch een computer nodig heeft voor onderzoek, schoolwerk, e-mails checken of thuis bellen.

 

De belangrijkste reden dat de MNB zo populair werd, is dat er zoveel accessoires kunnen worden toegevoegd. Ze omvatten zaken als een hoes voor de dekking van de MNB die kan worden verwijderd voor wanneer de student moet reizen. Er is ook een draagtas beschikbaar voor op reis.

 

Een derde belangrijk onderdeel van de accessoires voor de MNB is de MNB ‘ s binnenzak. Deze pocket is er niet alleen handig voor het opbergen van uw boeken en schriften, het staat ook voor de veilige opslag en eenvoudig toegang tot uw credit card. Als u niet over een kaartlezer kunt u gewoon blijven een pen in de MNB en de creditcard is veilig, veilige, vooral als de portefeuille niet is uitgerust met een magnetische strip.

 

Er is ook een beschermende cover die kan worden bevestigd aan de MNB ‘ s te dekken en deze beschermt de notebook tegen krassen en stoten. Deze beschermhoes zal komen vaak uit dus het is een goed idee om uw portemonnee in uw MNB, gewoon om zeker te zijn.

Mylovelynotebook.nl