water filteren

3 Types van Water Filters Die Beschikbaar Zijn

Hygiene

Er zijn vele soorten van filtratie systemen voor filtering van het water, zoals omgekeerde osmose, destillatie, en sub-micron filtratie. Elke methode heeft een verschillende mate van filtering van het water.

Dus, wat is het beste systeem om te gebruiken in uw huis?

In dit artikel zullen we kijken naar drie van de meest populaire vormen van water filteren voor uw huis, omgekeerde osmose, destillatie, en sub-micron filtratie. Elk type biedt verschillende niveaus van filtering, en er zijn voor-en nadelen van elke methode. We bespreken de voordelen van elk type, de nadelen van elk type, en hoe de verschillende typen kunnen worden gebruikt in combinatie met elke andere. Dit artikel kan u helpen te bepalen welke de beste manier om te verwijderen van verontreinigingen uit het water.

Omgekeerde osmose is een populaire keuze voor filtratie, omdat het kan verwijderen een type van de onzuiverheid van het water. Het water stroomt door een membraan gemaakt van een osmotische cel, een boete barrière, en een dunne chemische film. Het water gaat dan over in een opslagtank, die kan worden een grote roestvrij stalen tank, een klein plastic tank, of zelfs een trommel met daarin gaten geboord. Het water zal zich vestigen in de bodem van de tank, en een keer in de tank, het zal beginnen met het filteren van elk type van onzuiverheden die in het water gaat. Het kan filteren het water van het drinken van water, maar niet van zout water. De chemische stoffen en metalen worden gefilterd, zodat de verontreinigingen in het water zal niet het bereiken van uw lichaam en veroorzaken een disbalans in uw lichaam.

De nadelen van omgekeerde osmose zijn van het feit dat het niet filteren van water voor koken.

Het kan ook leiden tot een ophoping van mineralen in het water die mogelijk schade toebrengen aan uw lichaam. Bijvoorbeeld, koper en lood kunt opbouwen in je lichaam na verloop van tijd, waardoor gezondheidsproblemen. Een ander negatief is dat wanneer u een omgekeerde osmose systeem, u verbruikt chloor, wat kan leiden tot de groei van bacteriën en ziektekiemen. Dit kan gevaarlijk zijn en moet zoveel mogelijk vermeden. Wanneer u een destillatiesysteem, het water is gekookt, zodat bacteriën niet kunnen groeien in het water.

De voordelen van een sub-micron filtratie-systeem zijn onder andere het feit dat het niet alleen filteren van water, maar het elimineert ook alle type van de onzuiverheid van het water.

Het water wordt doorgegeven door middel van een fijn membraan, die filtert het water. De onzuiverheden worden uitgefilterd en bladeren schoon, helder water. Er zijn een aantal nadelen aan dit type van filtratie, en echter. Veel mineralen zijn uitgefilterd, maar ook de mineralen uit water uit de kraan kan nog steeds aanwezig zijn in het water. Dit kan invloed hebben op uw mineralen in uw lichaam. Veel mensen geloven dat het water dat gefilterd is smaakloos, dus je moet drinken het alleen met de aanbeveling van een arts, aangezien de smaak kan anders zijn dan de smaak in gebotteld water.

Dit zijn slechts enkele methoden die u kunt gebruiken voor filtratie in uw huis. Ze zorgen allemaal voor waterfiltratie en kunnen in combinatie met elkaar worden gebruikt. Afhankelijk van uw situatie vindt u de juiste keuze voor u. Zorg er dus voor dat u het type krijgt dat geschikt is voor uw behoeften.

Klik hier voor meer informatie: https://vrijnatuurlijk.nl/